In 2016 zijn 6000 biologische tulpenbollen geplant op het steile A10-talud in de onderdoorgang van de Beethovenstraat. Een gezamenlijk duurzaam initiatief van Frans Taselaar, gebiedsregisseur Zuidas, die een oplossing zocht voor het onverzorgde talud, en van de ontwikkelaar van het concept, Merel Ligtelijn, die al enige tijd rondliep met het idee voor een tulpenlikeur. Taselaar en Ligtelijn smeedden hun plannen aaneen. In 2017 zijn de tulpen geoogst en kon de verwerking tot de unieke tulpendrank beginnen.
News
Presentation at Gassan Guide Festival 2019
On March of this year, we were invited by Gassan Diamonds to present Primeur Zuidas at the Gassan Guide Festival to 1000 guests from the tourist sector. It was a great evening with live band, good food and a cheerful crowd. The guests found the liqueur tasting delightful and were eager to hear more from us!
At Masters of LXRY 2018: Genius Edition
For this special exhibition at Europe’s leading luxury event (Masters of LXRY), we created a limited Touch of Gold edition with gold flakes. Many event visitors gathered at our stand for tasting and information, we received countless positive feedbacks. There was press release and TV interviews with our proprietor on our brand history and the process of how we developed this unique product.
Official launch at Circl, Zuidas
After close to two years of preparation, on July 2018, we proudly launched the world’s first tulip liqueur: Primeur Zuidas.